ул. "Македонија" бр.19 (зграда на ТД „Макошпед") contact@ombudsman.mk

Мени

СРЕДБА ПОМЕЃУ НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ Г. ИЏЕТ МЕМЕТИ И АМБАСАДОРОТ НА МИСИЈАТА НА ОБСЕ КАРЛОС ПАИС

19.01.2005

Средба помеѓу Народниот правобранител г. Иџет Мемети и Амбасадорот на Мисијата на ОБСЕ Карлос Паис по повод изборот на г. Мемети за Народен правобранител.