Втора Исправка на Објава број 1(19.10.2020) за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Северна Македонија по пат на електронско...

11/19/2020 1:17:09 PM

Реакција на изјавата на Данијел Апостолоски советник во Советот на Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ

11/18/2020 1:34:18 PM

Започна есенското бехатонирање на улици во руралниот дел на општина Ѓорче Петров

11/18/2020 1:33:31 PM

Реконструирана училишната ограда на Мирче Ацев

11/17/2020 12:49:59 PM

Интерен оглас Бр.01/2020 за унапредување на административен службеник во општина Ѓорче Петров

11/17/2020 9:58:51 AM

Анкетен прашалник за граѓанско буџетирање

11/9/2020 1:44:57 PM

Почеток на градежни работи за изведба на водоводна и фекална мрежа во Ново Село

11/5/2020 11:29:32 AM

Реплек Фарм донираше средства за дезинфекција и хигиена

10/30/2020 10:05:08 AM

Општина Ѓорче Петров обезбеди 428 смарт таблети за учениците за следење на online настава

10/29/2020 1:07:25 PM

Дебата: Културно ехо- Од напуштена Фабрика до студентски град , "КУПРУМ РУДНИК НА [СУБ]КУЛТУРА"

10/27/2020 10:02:27 AM

Дебата „Како до ефикасни и независни инспекциски служби во Скопје“

10/22/2020 10:01:46 AM

205 санкционирани возачи во Ѓорче Петров

10/21/2020 9:59:06 AM

Училиштата ја примија донацијата од 320 смарт таблети кои ги обезбеди општината за учениците

10/21/2020 9:55:41 AM

Интервју за Civil MK  на градоначалникот Александар Наумоски

10/20/2020 9:08:41 AM

Нова ограда во ООУ ,,Мирче Ацев”

10/20/2020 7:54:22 AM

Објава бр.01/2020 за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Северна Македонија по пат на електронско јавно наддавање

10/19/2020 2:58:59 PM

Интервју за Civil MK  на градоначалникот Александар Наумоски

10/16/2020 2:53:40 PM

Започна реконструкцијата на улица ,,Радушка” во Дексион.

10/16/2020 2:16:35 PM

Одржана 47 седница на Советот на Ѓорче Петров

10/14/2020 11:56:43 AM

Редовна дневна дезинфекција на сите објекти на градинката и училиштата

10/14/2020 11:46:27 AM

Интензивна градба на 3 занимални во градинката Росица-клон Детелинка

10/13/2020 12:39:31 PM

Реставрирана спомен плочата на боците од НОБ во Кучково

10/13/2020 12:38:28 PM

Општина Ѓорче Петров го одбележа 11 Октомври, Денот на народното востание

10/13/2020 12:37:06 PM

Комунална акција за продолжениот викенд

10/10/2020 1:17:21 PM

Училиштата и градинките во Ѓорче Петров максимално ги почитуваат здравствените протоколи

10/9/2020 2:47:35 PM

Градоначалникот Наумоски во акција на чистење на спомениците од НОБ

10/9/2020 2:40:57 PM

ОГЛАС за ангажирање на тројца волонтери

10/9/2020 2:02:46 PM

Локалниот совет за превенција со низа мерки за заштита на децата од пандемијата со Ковид-19

10/8/2020 1:54:52 PM

Дексион го доби првото комбинирано игралиште

10/7/2020 12:48:15 PM

Обезбедени 15 хигиенски тотеми со сензор за училиштата и градинките

10/7/2020 9:14:38 AM

Успешна реализација на проектот- Отворени Забавни Фудбалски Школи

10/6/2020 11:48:45 AM

Вечер со Клод Болинг во четврток во Домот на култура

10/6/2020 11:45:36 AM

Успешен почеток и настава во основните училишта во општина Ѓорче Петров

10/5/2020 12:25:45 PM

Стартуваше новата 2020/2021 учебна година

10/1/2020 1:30:59 PM

Се чистат училишните дворови во пресрет на учебната година

10/1/2020 9:07:09 AM

ИЗВЕСТУВАЊЕ Проект „За поврзување на локални патишта“  ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПРЕСТОЈНИ АКТИВНОСТИ   ОСНОВЕН ПРОЕКТ - „Реконструкција на ул. Ан...

9/30/2020 10:14:01 AM

ИЗВЕСТУВАЊЕ   Проект „За поврзување на локални патишта“  ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПРЕСТОЈНИ АКТИВНОСТИ   ОСНОВЕН ПРОЕКТ - „Реконструкција на ул. ...

9/30/2020 10:11:19 AM

Училиштата подготвени за новата 2020/2021 учебна година

9/25/2020 2:09:27 PM

Попречни препреки на улицата „Панајот Гиновски“

9/24/2020 2:08:52 PM

Го одбележавме Светскиот ден без автомобили

9/23/2020 2:04:18 PM

Реконструкција на две улици во населба Даме Груев

9/22/2020 2:33:15 PM

Кам маркети донираше социјални пакети за семејства во ризик

9/22/2020 1:50:59 PM

Тампонирање на локален пат Стопански Двор-село Свиларе

9/21/2020 3:09:22 PM

Стартува примената на владиниот проект ,,Македонија без кал” во општина Ѓорче Петров

9/21/2020 3:05:49 PM

ЈАВЕН ОГЛАС за пријавување на членови на партиципативно тело на општина Ѓорче Петров

9/18/2020 2:26:07 PM

Асфалт на улиците „27“ и „29“ во Волково

9/18/2020 11:45:51 AM

Интензивна градба на градинката во Волково и во време на корона

9/17/2020 8:47:16 AM

Оддржана 18 седница на Советот на Скопски плански регион

9/14/2020 2:20:16 PM

ИЗВЕСТУВАЊЕ - ЦЕЛОСНО ЗАТВОРЕН ЗА СООБРАЌАЈ

9/14/2020 10:01:10 AM

Информација за планот СЗ 24 – Јурија

9/12/2020 1:31:17 PM

Средба на градоначалникот Александар Наумоски и Максим Димитриевски

9/11/2020 2:23:02 PM

Процесот на партиципативно буџетирање успешно воведен во општина Ѓорче Петров

9/11/2020 8:23:40 AM

КОНКУРС за доделување на Годишна награда „Ѓорче Петров“ во 2020 година

9/9/2020 2:10:09 PM

Јавното осветлување во Ѓорче Петров пример за енергетска ефикаснот во земјава

9/4/2020 11:56:28 AM

Поставени  се два ,,лежечки полицајци’’ на улица Радушка

9/3/2020 12:50:15 PM

Стартува изградбата на Кружниот тек во село Волково

9/2/2020 1:54:31 PM

✅Редовна акција на Комуналните служби на ОЃП

9/1/2020 1:07:04 PM

Одржана 45-та седница на Советот на општина Ѓорче Петров

8/31/2020 1:42:21 PM

Општина Ѓорче Петров и оваа година распишува Јавен повик за ангажирање на лица во рамки на програмата Општинско - корисна работа.

8/27/2020 1:31:06 PM

Граѓаните на  Ѓорче Петров избра проект-осветлување на патеките на училиштата и градинките

8/26/2020 12:57:43 PM

ОДЛУКА За измена и дополнување на одлуката за комунален ред и мерки за нејзино спроведување на подрачјето на општина Ѓорче Петров

8/25/2020 11:10:29 AM

ЈАВЕН ПОВИК до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско - корисна работа

8/25/2020 11:02:17 AM

????Градинката Росица е подготвена да ги отвори вратите за најмалите.

8/24/2020 1:41:30 PM

ОДЛУКА За измена и дополнување на одлуката за комунален ред и мерки за нејзино спроведување на подрачјето на општина Ѓорче Петров

8/24/2020 1:14:46 PM

Општина Ѓорче Петров избира проект -Четврта  форумска сесија ,,ИДЕИ ЗА ЃОРЧЕ”

8/21/2020 2:53:25 PM

Продолжува поставувањето на феклната канализациона мрежа во село Волково

8/21/2020 10:13:08 AM

Работилница за чиста околина преку уметничко творење

8/20/2020 12:27:08 PM

Одржана трета форумска сесија „Зајакнување на општинските совети"

8/19/2020 4:53:11 PM

ЈАВЕН ПОВИК  за давање на користење на објектите за спорт, сопственост  на Општина Ѓорче Петров

8/14/2020 11:35:17 AM

,,ИДЕИ ЗА ЃОРЧЕ”  Проектен форум на заедницата, Трета форумска сесија

8/14/2020 11:12:28 AM

Одбележани 19 години од загинувањето на бранителите кај Љуботенски бачила (фотогалерија)

8/10/2020 7:49:34 AM

Одржана втората форумска сесија „Зајакнување на општинските совети“

7/31/2020 9:42:05 AM

Соработка и партнерство на граѓанските здруженија и невладини организации со националните и локалните власти во областа на животната сре...

7/30/2020 1:37:26 PM

ИДЕИ ЗА ЃОРЧЕ Проектен форум на заедницата, Втора форумска сесија

7/29/2020 10:09:12 AM

Советниците се откажуваат од дневници и патувања, парите одат за работниците од комуналните служби

7/28/2020 8:01:03 AM

Локација и санација на дефет со губење на вода во ООУ ,,Ѓорче Петров”

7/20/2020 11:59:58 AM

Известување

7/1/2020 1:48:36 PM

Поптпишан меморандум за соработка помеѓу општина Ѓорче Петров и Дарис инженеринг

6/30/2020 1:43:00 PM

Најмодерната градинка во земјата се гради со одлично темпо

6/29/2020 11:40:40 AM

Одбележани 99 години од убиството на Ѓорче Петров

6/28/2020 10:27:54 AM

Завршени и проекти во тек во Дексион

6/23/2020 11:51:39 AM

Наскоро отворање на Корзото

6/22/2020 10:15:24 AM

Во завршна фаза изградбата на салата во ООУ „Јоаким Крчоски“

6/19/2020 11:51:23 PM

Сведителствата од прво до осмо одделение ќе се делат во септември

6/19/2020 11:44:06 PM

Нови фонтани во реонскиот парк

6/16/2020 2:30:25 PM

Се чисти каналот во Ново Село

6/16/2020 2:21:40 PM

Се бележеа сообраќајни знаци низ општината

6/11/2020 1:20:48 PM

Успешно завршена уште една школска година

6/10/2020 2:27:45 PM

Завршен кровот на ОУ „Димитар Поп Георгиев Беровски“

6/10/2020 1:38:52 PM

Финишираат градежните работи за проширување на патот кон Кучково

6/8/2020 11:20:36 AM

Санација на ударни дупки на “Манчу Матак“

6/8/2020 10:49:32 AM

Листа на економски оператори кои се определени да можат да вршат достава на намирници за време на забраната на движење на територија на оп...

6/4/2020 12:31:44 PM

Проектот „REPLACE“ ќе помогне за примена на ефикасни системи за греење во објекти

6/1/2020 1:13:48 PM

Нови две занимални во објектот „Детелинка“

6/1/2020 1:12:00 PM

MSIP-SH-MUN-GPET-07-20 – Повик за Поднесување Понуди

6/1/2020 11:08:39 AM

Нови 7 километри фекална канализација во руралниот дел

5/28/2020 3:03:37 PM

КОНКУРС доделување награди, дипломи и пофалници на учениците и просветните  работници во општинските основни училишта во Општина Ѓорче Пе...

5/26/2020 5:27:26 PM

„Димитар Поп Георгиев Беровски" добива нов изглед-кровот при крај, базенот се гради

5/26/2020 1:14:09 PM

Нема трошоци за градинка додека трае вонредната состојба

5/22/2020 8:48:23 AM

Пред „Тинекс“ поставени заштитни столбови

5/18/2020 1:45:16 PM

Фекална канализација на „Црногорска 2“

5/18/2020 1:41:54 PM

Наредба за користење вода од бунарите на с.Кучково

5/18/2020 1:40:24 PM

ПРОЕКТ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ НА ЛОКАЛНИ ПАТИШТА

5/15/2020 7:12:05 PM

На место на поранешната „Пожарна“-паркинг со зеленило

5/15/2020 12:33:35 PM

Исчистени повеќе мини-депонии

5/15/2020 12:32:16 PM

Се менува кровот во ООУ „Димитар Поп Георгиев-Беровски“-централно

5/14/2020 10:21:21 AM

Завршена пролетната дератизација на шахтите

5/14/2020 10:19:18 AM

Се приклучуваме кон кампањата на МТСП и ОБСЕ за превенција од семејно насилство

5/12/2020 1:14:49 PM

Информација во врска со појавувањето надгробна плоча на асфалтот на улица „31“ во Волково

5/12/2020 1:12:20 PM

И З В Е С Т У В А Њ Е за запишување ученици во прво одделение за учебната 2020/2021 година

5/12/2020 11:03:56 AM

Најстроги санкции за неовластено депонирање

5/12/2020 10:38:02 AM

Повторно бесплатни ужинка и екскурзија во училиштата

5/8/2020 3:19:38 PM

МФ финансираше проекти за реконструкција на три улици

5/8/2020 1:22:22 PM

Уредување на зеленилото во Дексион

5/5/2020 10:45:56 AM

Се чистеше и уредуваше зеленилото долж „Социјалистичка зора“

5/2/2020 8:28:52 PM

На крак на ул.„60“ поставен бехатон во должина од 300 метри

5/2/2020 8:25:30 PM

Реконструкција на патот Орман – магистрала Скопје-Косово

5/2/2020 8:23:36 PM

На ул.„Црвена вода“ поставена пешачка патека

4/28/2020 6:53:33 PM

Листа на економски оператори кои се определени да можат да вршат достава на намирници за време на забраната на движење на територија на оп...

4/27/2020 3:35:42 PM

Информирајте се каде може да се пријави семејно насилство во ек на Ковид-19

4/24/2020 4:59:16 PM

Листа на економски оператори кои се определени да можат да вршат достава на намирници за време на забраната на движење на територија на оп...

4/23/2020 1:35:00 PM

Дезинфицирано пазарчето во Ѓорче Петров

4/23/2020 11:40:19 AM

Градинката во Волково се гради со забрзан интензитет

4/22/2020 12:31:26 PM

Листа на економски оператори кои се определени да можат да вршат достава на намирници за време на забраната на движење на територија на оп...

4/16/2020 4:34:44 PM

Нова серија асфалтирање улици во Волково

4/16/2020 11:07:44 AM

Во Ѓорче Петров дежурна аптека „Зегин“-на главната улица

4/16/2020 11:01:00 AM

Листа на економски оператори кои се определени да можат да вршат достава на намирници за време на забраната на движење на територија на оп...

4/14/2020 1:45:57 PM

Листа на економски оператори кои се определени да можат да вршат достава на намирници за време на забраната на движење на територија на оп...

4/10/2020 12:30:11 PM

Дистрибуирани социјални пакети на 30 семејства

4/10/2020 11:42:04 AM

Црвен крст посети и помогна на над 16 семејства од Ѓорче Петров

4/9/2020 1:29:15 PM

Важно известување за маркетите на територија на општина Ѓорче Петров!

4/8/2020 1:01:32 PM

Задолжителна дозвола за движење за регистрирани земјоделци кои треба да патуваат

4/8/2020 12:59:17 PM

Состанок на Кризен штаб на општина Ѓорче Петров

4/7/2020 12:34:21 PM

Општината штеди и пред кризата со Ковид-19

4/6/2020 11:43:29 AM

Реакција на прес-конференцијата на Бојан Стојаноски, претседател на ОК Ѓорче Петров-ВМРО-ДПМНЕ

4/4/2020 12:19:38 PM

Почна дистрибуција на хуманитарни пакети до домови каде е потребна помош

4/1/2020 1:16:22 PM

Донација од „Америт“-200 визири за полицијата во Ѓорче Петров

4/1/2020 10:11:41 AM

Изјава на Наумоски за Утрински брифинг во врска со чекорите на општината против Ковид-19

3/31/2020 12:29:55 PM

Дезинфекција на најстарите влезови во општината

3/30/2020 11:44:12 AM

Реакција на изјавата на Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ објавена на 28 март (интегрално)

3/30/2020 10:28:05 AM

0800 00 205-број за директен контакт со Кризниот штаб

3/27/2020 2:03:19 PM

Нов распоред на собирање смет од домаќинствата

3/27/2020 10:27:32 AM

Дезинфицирани објектот на пензионерите и Домот на култура

3/26/2020 2:00:40 PM

Н А Р Е Д Б А

3/25/2020 12:34:20 PM

Втор состанок на Кризен штаб

3/25/2020 12:28:33 PM

Матичните лекари од Поликлиника-Ѓорче на располагање на пациентите кои имаат сомнеж за Ковид-19

3/24/2020 11:56:17 AM

Детските игралишта привремено затворени

3/24/2020 11:33:06 AM

Се задолжуваат училиштата да вршат редовна дезинфекција

3/24/2020 9:51:19 AM

Уште еден телефонски број за помош-теренска служба на Црвен крст 071/349-230

3/23/2020 1:06:54 PM

Линкови од училиштата за учење од дома

3/20/2020 1:48:56 PM

Задолжително да се дезинфицираат влезовите

3/20/2020 12:25:23 PM

ИЗВЕСТУВАЊЕ

3/20/2020 11:30:55 AM

Вонредна дезинфекција на јавните површини и урбаната опрема

3/20/2020 8:58:18 AM

Работно време на општината од 9 до 14 часот

3/18/2020 10:54:57 AM

Помош за стари, болни и изнемоштени

3/18/2020 10:40:01 AM

Се дезинфицираат градинките

3/17/2020 12:33:23 PM

Во функција е и истурената канцеларија во Волково

3/16/2020 1:42:01 PM

Работа со странки само со приоритетни барања врзани со рокови

3/16/2020 1:36:47 PM

Реакција од општина Ѓорче Петров и НА на текстот на Фокус насловен „Училиште од Ѓорче Петров 17 дена „крие“ дека имало деца и наставници ш...

3/11/2020 4:45:38 PM

Се откажува втората форумска сесија „Идеи за Ѓорче“

3/11/2020 2:22:04 PM

Кружно движење на токот на водата на „Лука Геров“

3/11/2020 2:21:30 PM

Меморандум за соработка со „Културно ехо“

3/10/2020 2:54:26 PM

Фитнес вежбална во ООУ „Димитар Поп Георгиев Беровски“

3/10/2020 2:50:30 PM

Второ место за општина Ѓорче Петров на 14-та Тортијада под наслов: ,,Слатка мистерија 2020“

3/10/2020 2:49:10 PM

Седум концепти за предлог-проекти во рамките на проектот „Зајакнување на општинските совети“

3/10/2020 10:56:35 AM

Во клонот „Калинка“ променети внатрешни прозорци и врати

3/9/2020 9:14:30 AM

Честит патрон празник ООУ „Страшо Пинџур“

3/9/2020 9:08:21 AM

Нови прочистувачи на воздух во подрачното ООУ „Димитар Поп Георгиев Беровски“

3/6/2020 1:57:30 PM

Одличен одзив на првата форумска сесија „Идеи за Ѓорче“

3/5/2020 2:19:31 PM

Со брзо темпо се елиминира 11 хектарската дива депонија во Ново село

3/3/2020 3:16:30 PM

„Македонија без кал“, ќе се санираат 450 километри локални улици и патишта во 80 општини и во Скопје

3/3/2020 3:06:47 PM

Утре во Домот на култура „Идеи за Ѓорче“

3/3/2020 3:04:25 PM

Волково добива кружен тек, се прави и патот до Кучково

3/2/2020 1:20:18 PM

Пренамена на парите-од репрезентација за средства за хигиена во училиштата

3/2/2020 9:51:34 AM

Се санираат штетите од силното невреме во Ѓорче Петров

2/27/2020 12:13:52 PM

Отворен третиот јавен повик „Предизвик за млади истражувачи“-наставниците од Ѓорче Петров на инфо сесија

2/25/2020 2:09:21 PM

Годинава 50.000 швајцарски франци за приоритетни проекти избрани од граѓаните

2/24/2020 1:55:17 PM

Се асфалтира пристапната улица кај гробиштата во Ѓорче Петров

2/24/2020 9:54:24 AM

Јавен Повик за поддршка при формирање и работа на пензионерски клубови во општина Ѓорче Петров

2/20/2020 12:31:40 PM

Градежните работи на градинката во Волково во полн ек

2/20/2020 7:35:56 AM

Ангеловска и Наумоски извршија увид во градежните работи на Корзото

2/17/2020 1:01:56 PM

Исчистен паркингот кај пазарчето-апелираме за свесност

2/13/2020 3:37:02 PM

Санирана штетата од невремето во ООУ „Тихомир  Милошевски“

2/13/2020 3:36:09 PM

Нов вакцинален пункт и рентген апарат во Поликлиника-Ѓорче Петров

2/12/2020 2:40:24 PM

Изјава на Наумоски по камен-темелникот за базенот

2/11/2020 2:30:24 PM

Прв затворен базен во Ѓорче Петров-ООУ „Димитар Поп Георгиев Беровски“ (фотогалерија)

2/11/2020 2:26:16 PM

Настава без мобилни телефони

2/10/2020 2:59:49 PM

Подрачното ООУ „Димитар Поп Георгиевски“ ќе добие спортска сала

2/10/2020 2:59:07 PM

Стартува изградбата на комбинирано игралиште кај новиот комплекс згради-ДУП Спортски терени

2/10/2020 2:56:09 PM

Нова урбана опрема во дворот на Поликлиника-Ѓорче Петров

2/6/2020 1:45:01 PM

Општина Ѓорче Петров успешно се справува со снегот

2/6/2020 12:06:22 PM

Триесет и деветта седница на Советот

2/3/2020 7:27:28 AM

Стратегија за унапредување на состојбата на Ромите

1/31/2020 11:56:38 AM

Се чисти дивата депонија во Ново село

1/31/2020 11:22:26 AM

Мерка за отстранување на мобилните апарати за време на часовите

1/29/2020 3:31:41 PM

Два клуба со поддршка од општината за пензионерите

1/28/2020 11:39:12 AM

Корзото во финална фаза

1/28/2020 7:25:33 AM

Продолжуваат отворените денови во општина

1/27/2020 10:45:16 AM

ОГЛАС за ангажирање на тројца волонтери

1/24/2020 10:42:00 AM

Нов систем за греење во OОУ „Тихомир Милошевски“

1/23/2020 10:39:02 AM

Ново детско игралиште во дворот на ООУ ,,Тихомир Милошевски”

1/21/2020 10:50:53 AM

Донација од Interaktiv schule sport und soziales gGmbH од Германија

1/21/2020 10:49:12 AM

Осуммесечниот Ангел од Ѓорче Петров заминува на операција во Турција

1/10/2020 2:56:20 PM

Одбележани 77 години од смртта на Мирче Ацев

1/9/2020 12:04:34 PM

Трета година по ред бесплатни пакетчиња за првооделенците

1/9/2020 11:59:14 AM

ОДЛУКА за избор на административен службеник по Интерен оглас бр.02/2019

12/31/2019 10:47:19 AM

Интервју на Наумоски за Вечер

12/30/2019 11:44:12 AM

Наумоски на средба со борците

12/30/2019 11:42:10 AM

Признание за општината од КФСМ за придонес во кошарката

12/27/2019 8:49:31 AM

Општина Ѓорче Петров подготвена за зимски услови

12/26/2019 1:51:59 PM

Првата новогодишна честитка од најмалдите од градинката ,,Росица”

12/25/2019 3:00:12 PM

Средба на градоначалникот Наумоски со глувите и наглуви лица

12/25/2019 2:33:27 PM

Наумоски предновогодишно со најмладите во клонот „Детелинка“

12/20/2019 1:53:55 PM

Се чистеше долж „Црногорска“

12/20/2019 1:26:44 PM

Триесет и шеста седница на Советот

12/19/2019 12:56:39 PM

Младите од Ѓорче Петров преку обуки ќе учат како да се самовработуваат

12/19/2019 11:12:47 AM

Светнаа првите лед сијалици во Дексион

12/18/2019 3:28:54 PM

Потпишан договор со УНДП за добивање средства за приоритетни проекти

12/18/2019 1:25:15 PM

Наумоски во посета на тројка близначиња од Хром

12/18/2019 1:24:16 PM

Интерен оглас Бр.02/2019 за унапредување на административен службеник во општина Ѓорче Петров

12/17/2019 10:00:37 AM

Забрана за користење мобилни телефони од страна на наставниците за време на наставата

12/16/2019 1:34:41 PM

Комплетно саниран  кровот над кујната во објектот „Кокиче“

12/16/2019 12:04:24 PM

Успешно реализирана дискусијата за граѓански буџет-2020 година

12/16/2019 12:00:13 PM

Интензивна втора фаза на Корзото

12/16/2019 11:59:01 AM

Нова серија реконструкција на детски катчиња

12/13/2019 12:00:45 PM

ЈАВЕН ПОВИК  ДЕБАТА - КАКОВ ЌЕ БИДЕ БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ЗА 2020 ГОДИНА

12/13/2019 11:59:23 AM

Посета од неколку европски земји во рамки на Еразмус плус програмата

12/12/2019 3:05:43 PM

Наумоски на средба со иноваторот Ристески

12/11/2019 3:19:48 PM

Реконструкција на педијатарскиот пункт-имунизација во поликлиниката во Ѓорче Петров

12/11/2019 7:50:03 AM

Креираме граѓански буџет

12/10/2019 12:37:16 PM

Наумоски во посета на две семејства-социјално ранливи категории

12/10/2019 12:36:01 PM

По 60 години ООУ „Јоаким Крчоски“ добива училишна спортска сала-инвестиција вредна 400 илјади евра

12/10/2019 12:33:54 PM

Формиран Бизнис клуб на општина Ѓорче Петров

12/5/2019 8:05:23 AM

Меѓународен ден на лицата со попреченост

12/3/2019 3:41:06 PM

Наумоски на средба со пензионерите од Ѓорче Петров

12/2/2019 3:14:56 PM

Триесет и петта седница на Советот

12/2/2019 12:53:14 PM

Известување за времен режим на сообраќање и движење поради изведба на корзото

12/2/2019 11:31:26 AM

Започнува втората фаза од изградба на корзото

12/2/2019 11:27:10 AM

Презентирани проектите по повод две години мандат на Наумоски

11/29/2019 3:16:51 PM

Изградба на пристапна улица низ јавна површина во СЗ15

11/26/2019 2:06:56 PM

Известување за изведба на пристапна улица во реонскиот парк

11/26/2019 12:00:21 PM

Првата дама во посета на Специјализираната болница „13 Ноември“

11/22/2019 3:10:59 PM

Одлука за избор на административен службеник по Интерен оглас бр.01/2019

11/18/2019 3:08:32 PM

Рехабилитација на ул.„Даутица“

11/18/2019 2:36:04 PM

Честит и вековит 14 ноември-Денот на ослободување на Ѓорче Петров!

11/18/2019 1:25:49 PM

Засадени 15 зимзелени дрва во Хром

11/11/2019 5:25:38 PM

Високи места за младите каратисти од Ѓорче Петров на ЕП во шотокан

11/7/2019 2:55:37 PM

Триесет и четврта седница на Советот

11/6/2019 3:01:34 PM

Повик за учество во проектот за здрава животна средина „За поубаво Ѓорче“

11/5/2019 3:56:03 PM

Информација за улицата „4-ти Јули“

11/5/2019 3:12:41 PM

Сугарески во работна посета на општината-финиш на 33-те улици во Волково и Кисела Јабука

11/4/2019 10:34:19 AM

Темелно чистење на „Шарпланинска“

10/31/2019 1:19:31 PM

Интерен оглас Бр.01/2019 за унапредување на административен службеник во општина Ѓорче Петров

10/31/2019 10:01:28 AM

Втора година мото-крос трки во Орман

10/30/2019 12:24:17 PM

Интервју на Наумоски за Центар.мк

10/30/2019 12:20:07 PM

Есенска дезинфекција и дератизација

10/29/2019 3:33:07 PM

Во подготовка павилјонот, скалите за амфитеатарот и плочникот на корзото

10/29/2019 1:07:27 PM

Се отстрануваат попречните препреки на ул.„Кичевска“

10/25/2019 1:39:48 PM

Граѓанска иницијатива за чистење кај крстот во Кучково

10/25/2019 1:37:31 PM

Триесет и третата седница на Советот на Општина Ѓорче Петров

10/24/2019 3:28:32 PM

Триесет и третата седница на Советот на Општина Ѓорче Петров

10/24/2019 3:25:17 PM

Продолжуваат градежните работи  во ООУ ,,Јоаким Крчовски” во село Волково .  За прв пат после 60 години училиштето ќе добие спортска сала.

10/22/2019 2:33:32 PM

Разубавен дворот во објектот „Калинка“

10/21/2019 3:11:56 PM

Поставување на бехатон, тампон и гребен асфалт во руралниот дел од општината

10/21/2019 2:59:55 PM

Општина Ѓорче Петров долгорочно ќе им помага на социјално-загрозените случаи

10/21/2019 11:59:09 AM

Денот на народното востание одбележан во Ѓорче Петров - честит 11 Октомври! (фотогалерија)

10/14/2019 12:15:16 PM

Во Волково ќе се гради најсовремената градинка во земјата

10/10/2019 12:10:41 PM

Интервју на Наумоски за порталот 24 Инфо

10/10/2019 11:48:20 AM

„Ние за нас“, културно-спортски настан утре во Ѓорче Петров

10/9/2019 2:58:14 PM

Наумоски се приклучи кон акцијата за генерално чистење на училиштата

10/9/2019 2:57:00 PM

Промовирано катчето „Во имагинарниот свет на децата“

10/9/2019 2:53:46 PM

Ѓорче ќе блесне - целосно се менува јавното осветлување со нови лед светилки

10/8/2019 11:33:31 AM

Повик за поднесување на понуди Република Северна Македонија Проект за подобрување на општинските услуги - МСИП MSIP-NCB-120-19

10/8/2019 11:31:20 AM

Повик за поднесување на понуди Република Северна Македонија Проект за подобрување на општинските услуги - МСИП MSIP-NCB-128-19

10/7/2019 10:29:22 AM

ИЗВЕСТУВАЊЕ на јавна расправа со цел информирање на граѓаните и засегнатите страни за активностите за изградба на нова градинка и за доку...

10/4/2019 7:34:19 PM

Донесен ДУП-от за Хром

10/2/2019 3:49:40 PM

Меморандум за соработка со Здружението “Дијалог”-акцент на културата

10/2/2019 3:47:00 PM

ЈАВЕН ПОВИК за давање на користење на објектите за спорт, сопственост на Општина Ѓорче Петров

9/26/2019 8:26:52 PM

Наставниците од Ѓорче Петров подготвени за ,,Училишта на 21 век”

9/25/2019 7:39:58 AM

Изложба Ане Василевски-Звуци на културата 2019

9/24/2019 11:27:23 AM

Фотогалерија (photo booth) - Звуци на културата 2019

9/24/2019 9:10:39 AM

Звуци на културата 2019 година

9/23/2019 10:37:31 AM

Ден на општина Ѓорче Петров  20.09.2019

9/23/2019 9:56:45 AM

Поставување на контејнери за кабаст отпад од од 21.09. до 24.09.2019 година

9/20/2019 7:44:19 AM

31-ва Седница на Советот на општина Ѓорче Петров

9/20/2019 7:25:40 AM

Звуците на културата 2019 Ѓорче Петров во ритамот на традицијата и модерното музицирање. Ве очекуваме утре во Ѓорче

9/19/2019 12:39:19 PM

Звуците на културата 2019-Гостување Канал 5

9/19/2019 12:34:07 PM

Звуци на културата 2019 - Александар Наумоски гостување МТВ

9/17/2019 11:44:29 AM

Звуци на културата општина Ѓорче Петров

9/16/2019 3:37:28 PM

Хумана лекција за пример од најмладите

9/16/2019 9:53:57 AM

Поставено улично осветлување на улиците 4, 5 и 6 во ДУП „Спортски терени“

9/11/2019 1:21:51 PM

Јавен повик за доставување на иницијатива за изработка на урбанистички планови во третиот квартал од 2019 година

9/3/2019 9:24:21 AM

Повторно на училиште!Нов почеток за нови успеси! Започна новата училишна година.

9/2/2019 2:15:30 PM

ЈОУГД ,,Росица” подготвени за новата учебна година

8/29/2019 3:33:29 PM

Се инсталираат прочистувачи за вода во 5-те објекти на градинката Росица

8/23/2019 2:11:59 PM

КОНКУРС за доделување на Годишна награда „Ѓорче Петров“ во 2019 година

8/21/2019 7:51:45 AM

Финишираме со асфалтирање на 20-те улици во Кисела Јабука.

8/20/2019 2:00:05 PM

Скопските општини добиваат 30 милиони денари за проекти

8/19/2019 3:25:58 PM

Одбележување на загинувањето на осумте бранители кај Љуботенски Бачила

8/10/2019 12:31:31 PM

Јавен Повик до евидентираните невработени лица за вклучување во Програмата Општинско - корисна работа

8/7/2019 9:02:04 AM

Чистење и санирање  на одводните и каналите за наводнување

7/30/2019 11:42:18 AM

Успешна акција за генерално чистење на општина Ѓорче Петров

7/26/2019 3:50:39 PM

Скопје се сеќава!

7/26/2019 3:46:53 PM

Летна акција за чистење на општина Ѓорче Петров

7/25/2019 1:37:33 PM

Нова урбана опрема во Реонскиот парк во Ѓорче Петров

7/24/2019 1:24:33 PM

Ги враќаме спомените на ѓорчепетровци, им оставаме на идните генерации наследство од кое самите ќе испишат сеќавања!

7/23/2019 1:30:57 PM

Акција за кастрење и сечење на суви дрвја

7/17/2019 3:30:32 PM

Денеска ги прославуваме Светите апостоли Петар и Павле. Заштитниците на општина Ѓорче Петров.

7/12/2019 2:16:40 PM

Во рекордно време реконструирана  кујната во градинката „Росица“, објект „Детелинка“

7/12/2019 7:52:44 AM

Промена на покривот на ООУ ,,Димитар Поп Георгиев-Беровски”

7/10/2019 3:55:56 PM

Јунската плата за вработените во градинките повисока за 16 %

7/10/2019 1:29:01 PM

Инфраструктурни проекти кои се започнати и се изведуваат во моментов во општина Ѓорче Петров

7/9/2019 10:55:22 AM

Демант на општина Ѓорче Петров на текстот на порталот ,,Нетпрес” со наслов ,,Спорната зграда во паркот во Ѓорче Петров почна да се гради”

7/8/2019 2:27:38 PM

Го враќаме и оживуваме некогашното корзо во паркот во Ѓорче Петров

7/8/2019 2:26:19 PM

Почиста општина само со казни. Принудени сме да ја санкционираме несовесноста  на граѓаните за чиста животна средина

7/5/2019 11:15:04 AM

Поставување на надворешна изолација во подрумските простории на ООУ ,,Ѓорче Петров”

7/2/2019 12:17:39 PM

Асфалт на  улиците 4,5 и 6 во ДУП  „Спортски терени“

7/1/2019 2:12:18 PM

Проширување на паркинзи во населба Даме Груев

6/27/2019 12:12:08 PM

ЈАВЕН ПОВИК за давање на користење на објектите за спорт, сопственостна Општина Ѓорче Петров

6/24/2019 4:00:45 PM

Летна офанзива и инфраструктурни зафати во градинката ,,Росица”

6/24/2019 1:44:20 PM

Во соработка со ЈП ,,Комунална хигиена”, расчистени 3 диви депонии на територија на оптштина Ѓорче Петров

6/21/2019 11:58:10 AM

Целосно оградено ООУ ,, Димитар Поп Георгиев Беровски”

6/17/2019 2:28:58 PM

Известување 

6/13/2019 1:56:39 PM

Известување

6/12/2019 4:01:45 PM

Отворени Забавни Фудбалски Школи-Ѓорче Петров 2019

6/10/2019 2:00:59 PM

Отвараме нови можности за меѓународна соработка и развој.

6/6/2019 1:48:23 PM

Донирани фустани за полуматурантите  од основните училишта во општина Ѓорче Петров

6/5/2019 3:00:56 PM

Извештаи за Општина Ѓорче Петров од Државен завод за ревизија

6/3/2019 1:39:49 PM

Одржана 27 седница на Советот на општина Ѓорче Петров

5/31/2019 7:42:36 AM

Расчистена дивата депонија во населба Хром

5/29/2019 11:21:39 AM

Стартува изграбата на спортска сала во ООУ ,,Јоаким Крчовски”

5/28/2019 3:15:10 PM

Театарската претстава во режија на Македонка Илиевска и Златко Митрески „Класот Х“ на  Театар Пи ќе учествува во официјалната програма н...

5/27/2019 3:15:20 PM

Чистење на дива депонија на кејот кај Вардар во населба Хром

5/23/2019 8:37:04 AM

Изградена нова пристапна рапма пред Домот на културата

5/21/2019 1:03:30 PM

Превентивни ушни  прегледи во ЈОУГД-Росица за навремен третман и спречување на оштетување на слухот кај децата

5/14/2019 1:40:49 PM

Градежни работи на улица 95 во село Волково

5/14/2019 1:39:32 PM

Расчистена дивата депонија пред гробиштата во Ѓорче Петров

5/14/2019 11:04:27 AM

Почеток на атмосферската канализација во Дексион

5/13/2019 12:52:21 PM

Одбележан 9-ти Мај,  Денот на победата над фашизмот и  Денот на Европа

5/9/2019 3:08:38 PM

Обезбедени средства за санација на локалниот пат Стопански Двор-село Свиларе

5/8/2019 11:02:44 AM

Кружен тек во Волково и проширување на патот кон село Кучково.

5/3/2019 12:15:17 PM

Започнува уписот на првачиња во основните училишта

5/2/2019 3:09:31 PM

Ден на Крстот-спој на традиција, култура, уметност, спорт

5/2/2019 8:14:45 AM

Исчистен е каналот лоциран кај ООУ ,,Тихомир Милошевски”

4/25/2019 2:34:38 PM

„Бидете дел од чиста иднина“ - да ја подигнеме јавната свест за несовесното постапување со отпадот. Општина Ѓорче Петров во поддршка на ак...

4/25/2019 1:19:56 PM

Изведба на водоводна мрежа на улица 20 во село Волково

4/25/2019 12:59:50 PM

Општина Ѓорче Петров „со полна пареа” во пресрет на 1ви Мај , Ден на крстот

4/25/2019 8:12:39 AM

Ден на Крстот с. Кучково 2019 1-ви Мај

4/24/2019 2:10:13 PM

Општина Ѓорче Петров активно се вклучи во акцијата за ЧИСТЕЊЕ ДИВИ ДЕПОНИИ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ЈП „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“-БИДИ ДЕЛ ОД ЧИСТА ИД...

4/24/2019 1:10:44 PM

Енегретски ефикасни фасади најоправдана инвестиција за зградите од 1970-1990 година

4/23/2019 11:18:09 AM

Соопштение - Локации за поставување на контејнери за кабаст отпад

4/23/2019 9:55:58 AM

Црно-белата магија на Старата Дама се сели на теренот во Ѓорче Петров

4/22/2019 10:22:43 PM

Асфалтирана улицата Панко Брашнаров во населбата Хром

4/19/2019 1:38:30 PM

Општество без разлики, еднаквост за сите.

4/18/2019 3:59:51 PM

Продолжува асфалтирањето на улици во Кисела Јабука преку ЈП,,Македонија пат”

4/18/2019 3:58:00 PM

Основното училиште ,,Ѓорче Петров,, одбележа 55 години од своето постоење

4/18/2019 3:56:11 PM

Пролетна офанзива за разубавување и раззеленување на општина Ѓорче Петров

4/17/2019 10:17:14 PM

Пролетна офанзива за зелено Ѓорче.

4/16/2019 2:05:17 PM

Демант во врска со написите во одредени медиуми со наслов ,,Кметот на Ѓорче ГО УРИВА ПАРКОТ, ДАДЕ МАРКИЦА ЗА ЗГРАДА“

4/16/2019 1:19:31 PM

Изваден дел од пругата на патот кон населба Даме Груев и Волково

4/15/2019 1:33:14 PM

Општина Ѓорче Петров во континуитет ги менува уличните светилки

4/11/2019 3:35:05 PM

Комуналните служби во акција за чистење на Дексион

4/10/2019 3:32:38 PM

ООУ Мирче Ацев домаќин на наставници и ученици од Малта, Шпанија и Грција

4/3/2019 3:01:39 PM

Бесплатни правни совети за барателите на легализација на дивоградбите

4/3/2019 12:05:11 PM

1-ви април во општина Ѓорче Петров-сте се победници!

4/1/2019 11:59:01 PM

Преку театарска претстава до совесност за чиста и здрава природа

3/29/2019 3:08:45 PM

Почнува изведбата на Колектор за атмосферска и фекална канализациона мрежа на ул. Радушка

3/29/2019 2:46:12 PM

Патролните социјални служби на терен, да се детектира и да се помогне!

3/29/2019 2:19:32 PM

Почнува асфалтирањето на ,,Новопроектирана” во ДУП ,,Спортски терени”

3/29/2019 9:57:17 AM

До крајот на годинава целосно ќе биде завршена водоводната мрежа во село Никиштани

3/29/2019 9:53:13 AM

По 37 години, ООУ Јоаким Крчовски ќе добие училишна спортска сала

3/29/2019 9:40:46 AM

Повик за сместување на волонтери од Peace Corps

3/28/2019 2:00:20 PM

Прирачник за учество во буџетскиот процес во оптините во Македонија

3/25/2019 11:20:45 AM

Да застанеме во одбрана на животната средина!

3/21/2019 1:28:44 PM

Чиста и зелена општина. Одбележан Денот на пролетта и екологијата

3/21/2019 1:19:42 PM

Тим од американски експерти од Тексас, САД ги обучуваа наставниците, директорите и стручните служби од училиштата во општина Ѓорче Петров

3/20/2019 1:07:12 PM

Општина Ѓорче Петров една од трите на која НВО Хабитат ќе и изготви  мапирање колку и како се троши електрична енегија во колективните згра...

3/19/2019 2:23:04 PM

Општинска делагација во посета на Пирот: Подготвени сме за понатамошна соработка

3/15/2019 3:05:24 PM

Тим од американски експерти од Тексас, САД ги обучуваа наставниците, директорите и стручните служби од училиштата во општина Ѓорче Петров

3/15/2019 12:57:39 PM

Соопштение "Мои Пари Моја одговорност."

3/15/2019 10:51:07 AM

Општина Ѓорче Петров за прв пат доби свој Младински инфо центар

3/13/2019 1:47:50 PM

Рамноправни и еднакви ! Честит 8-ми март

3/8/2019 11:52:26 AM

Ѓорчепетровки во полн налет, футсалот станува се потрактивен спорт за девојчињата

3/8/2019 11:49:20 AM

Донирани 10 прочистувачи за воздух во градинката Росица

3/7/2019 12:41:47 PM

Општинска делегација во посета на Ириг, Војводина, Р.Србија

3/1/2019 4:11:27 PM

Соопштение

2/26/2019 2:25:49 PM

Пешачко-велоспипедската патека покрај Вардар подготвена за пролетна рекреација

2/25/2019 2:35:26 PM

Пуштена нова линија на улично осветлување

2/22/2019 3:29:49 PM

Со полна пареа продолжува изведбата на вториот прстен на водоводната мрежа во с.Никиштани

2/21/2019 12:15:07 PM

Театарска претстава со хуман предзнак

2/21/2019 12:13:29 PM

Акција за чистење на калот од  тротоарите во населба ,,Даме Груев”

2/20/2019 1:29:29 PM

Штитениците од дневниот центар ,,Порака” не учат како да се однесуваме со животната средина!

2/20/2019 11:51:29 AM

Целосна модернизација на системот за улично осветлување-24 седница на Советот на општина Ѓ.Петров

2/19/2019 12:17:33 PM

Акција за чистење на отпад во Стопански Двор

2/15/2019 12:29:19 PM

Акција на чистење на потегот и атарот кон Кучково

2/13/2019 2:55:32 PM

Општинска делегација на Ѓорче Петров во работна посета на Поважска Бистрица

2/13/2019 2:51:12 PM

Се исцрта конечната локација на новиот долгоочекуван клинички центар

2/6/2019 12:40:43 PM

Решен 35 годишниот проблем со понирање на замјиште на ул. ,,Шарпланинска” во населбата ,,Даме Груев”

2/5/2019 3:17:20 PM

Комуналната служба продолжува со активности во Дексион

2/4/2019 2:53:21 PM

Семејството Симоновски го доби ветениот инхалатор

2/4/2019 1:01:05 PM

Акција за чистење на отпад во урбаната заедница Дексион

2/1/2019 1:11:08 PM

Почнувајќи од утре, фудбалот и фудбалското дружење во фокусот во 21 општина во Македонија

2/1/2019 1:00:41 PM

Образовните асистенти на висина на задачата, потврда за успешна инклузија од УНДП и МТСП

1/30/2019 11:18:53 AM

Бесплатни полначи за сопствениците на електрични автомобили

1/30/2019 10:48:26 AM

Капитални инвестиции за 2019, советниците дадоа зелено светло за старт на проектите

1/29/2019 3:27:24 PM

Апел за помош

1/29/2019 3:20:26 PM

Доградба на 2 основни училишта во општина Ѓорче Петров-проширување на капацитетите на училиштата во Хром и Ново Село

1/28/2019 2:45:14 PM

Повик за поднесување на понуди Република Македонија Проект за подобрување на општинските услуги - МСИП MSIP-NCB-079-19

1/28/2019 9:13:06 AM

Карате спортот го враќа сјајот во општина Ѓорче Петров

1/25/2019 3:43:25 PM

Известување

1/24/2019 3:01:49 PM

Известување

1/24/2019 2:53:48 PM

По топење на снегот, акциите за чистење на отпадот во општината продолжуваат.

1/24/2019 7:30:05 AM

Одбележување на христијанскиот празник Водици

1/19/2019 1:43:37 PM

Известување за улични светилки

1/17/2019 2:26:29 PM

Општина Ѓорче Петров во хумана мисија, доделени 150 зимски јакни за лицата од социјален ризик

1/16/2019 12:22:04 PM

И Ѓорче Петров си има свој Симон Трпчевски-Арда Мустафаоглу

1/15/2019 11:23:41 AM

Проекти од прекуграничната соработка бенефит за општина Ѓорче Петров

1/14/2019 2:15:12 PM

Интензивно расчистување на улиците низ Општина Ѓорче Петров

1/11/2019 11:59:34 AM

Фрлени 30 тони сол низ улиците во  Општина Ѓорче Петров

1/10/2019 12:54:46 PM

Општина Ѓорче Петров преку заеднички активнсоти со Град Скопје за подобрување на животната средина

1/9/2019 2:45:58 PM

Расчистен снегот на  патиштата кон Кучково, Никиштани и Орман

1/8/2019 7:00:16 PM

Активирани зимските служби-Општина Ѓорче Петров подготвена за зимско одржување

1/4/2019 12:07:42 PM

Продолжува мерката еднократна помош за новороденче и во 2019-тата

1/3/2019 5:16:13 PM

Известување

1/3/2019 2:44:15 PM

Комуналните служби во постојана битка со несовесноста

12/31/2018 9:20:53 AM

Новогодишна честитка

12/31/2018 8:57:05 AM

Нова стратегија и помош за глувите лица во општина Ѓорче Петров

12/27/2018 2:32:48 PM

Комплетирана улица 49 во Волково

12/27/2018 12:25:19 PM

Известување

12/27/2018 12:23:38 PM

Доделени 350 пакетчиња за првачињата

12/26/2018 3:49:12 PM

Дечињата од градинката Росица, во посета кај Градоначалникот Наумоски

12/26/2018 10:21:08 AM

Честит Божиќ на сите католички верници

12/25/2018 10:47:10 PM

Поголема општестествена одговорност за семејствата на загинатите бранители

12/25/2018 3:15:19 PM

Известување

12/25/2018 11:27:02 AM

Еднаков пристап за децата со посебни образовни потреби

12/24/2018 3:26:14 PM

Општина Ѓорче Петров го врати женскиот ракомет во училиштата

12/24/2018 1:01:20 PM

Старата Дама повторно во Ѓорче Петров

12/20/2018 12:44:24 PM

Изречени првите казни за палење на оган на отворено

12/20/2018 12:42:52 PM

,,Петардите ги уништуваат празниците”-кампања низ основните училишта во О.Ѓорче Петров

12/19/2018 1:51:40 PM

Шаховски меѓуучилишен турнир

12/18/2018 1:35:18 PM

Заврши турнирот во мал фудбал

12/18/2018 1:32:13 PM

Општина без дискриминациии- Ѓорче Петров во хумана акција, новогодишни подароци за штитениците од ,,Порака-Неготино”

12/18/2018 9:20:05 AM

Општина Ѓорче Петров-добитник на палкета за поддршка од ОСТЕН

12/14/2018 2:28:33 PM

Новогодишната еуфорија со хуманитерен предзнак

12/14/2018 2:22:20 PM

Чистотата на јавните површини надлежност на општината, одговорност на граѓаните

12/14/2018 2:17:04 PM

Комуналните служби во акција-елиминирање на дивите депонии

12/14/2018 2:14:28 PM

200 нови дрва во Општина Ѓорче Петров

12/13/2018 3:52:18 PM

Пред финална одлука-дали новиот клинички центар ќе биде во о.Ѓорче Петров

12/13/2018 9:10:43 AM

Oпштина Ѓорче Петров ја доби првата фитнес - зона на отворено

12/12/2018 3:15:45 PM

Кризниот штаб подготвен за зимски услови

12/12/2018 3:10:52 PM

Одлука за избор на административен службеник по Интерен оглас бр.02/2018

12/11/2018 1:24:05 PM

Чистење на отпад, комуналните служби но и инспектори  на терен

12/7/2018 2:05:27 PM

Ден на превенција во полицијата-75% од граѓаните се чуствуваат бебзбедно

12/7/2018 1:58:25 PM

Елиминирани над 7.000 септички јами-заокружен проектот за изградба на канализациона мрежа за селата Волково, Волково-Пржина, Кисела Јабука и...

12/6/2018 10:09:33 AM

Работилница за Џез Музика насловен ,,Џез Катче''  во изведба на ,,BELLUCI QUARTET''

12/4/2018 2:17:26 PM

На 20-тата седница на Советот на Општина Ѓорче Петров беа усвоени 20 точки од дневниот ред.

12/1/2018 9:20:41 PM

Интензивно чистење и отстранување на отпадот

11/30/2018 1:48:58 PM

Со воведување на еколошко гориво во училиштата ќе се намалува загадувањето во Општина Ѓорче Петров

11/28/2018 2:37:26 PM

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 02/2018 за унапредување на административен службеник во Општина Ѓорче Петров

11/26/2018 9:58:09 AM

Осветлена улицата " Воин Драшкоци" во Хром

11/21/2018 1:37:53 PM

Асфалтирана ул. “Пекљање 5”

11/21/2018 1:36:00 PM

Дискусија со граѓаните на Волково за буџетот за 2019 година

11/21/2018 1:34:50 PM

Одбележан 14-ноември, Денот на ослободување на Ѓорче Петров

11/15/2018 2:03:26 PM

Хуманитарна забава за Христина по повод ослободување на Ѓорче

11/13/2018 3:41:31 PM

Јавни дискусии за буџетот на општината за 2019 година

11/13/2018 3:40:33 PM

Прес-конференција на градоначалникот Александар Наумоски по повод една година мандат

11/13/2018 7:38:24 AM

Од 19-ти ноември во функција канцеларија на УЈП во у.з.Ѓорче Петров

11/13/2018 7:36:04 AM

Обезбедена квалитетна вода за граѓаните долж ул. "Шарпланинска"

11/13/2018 7:34:52 AM

Се разгледуваат условите за проширување на градинките

11/6/2018 2:45:03 PM

Реконструкција на улицата “Јосиф Ковачев”

11/6/2018 2:41:30 PM

Повторно адаптирано за употреба детското игралиште во Дексион

11/6/2018 2:39:11 PM

Меѓународен форум за поврзување на општини од Македонија и Србија

11/1/2018 11:48:35 AM

Уреден кружниот тек во Хром

10/31/2018 3:24:50 PM

Околу 2.000 дечиња неделава ќе заминат на еднодневна бесплатна екскурзија

10/30/2018 10:42:40 AM

На терен комисија за издавање потврди за обработливо земјоделско земјиште

10/30/2018 10:41:20 AM

Финиш на обуките од Еразмус плус програмата со ученици од општина Разлог, Република Бугарија-изработена соларна опрема (фотогалерија)

10/30/2018 7:57:52 AM

Состанок со потенцијалните корисници на средства за промена на фасади и кровови на згради

10/24/2018 1:07:18 PM

Реконструкција на “Пекљане 1” во Даме Груев

10/22/2018 10:15:48 AM

Се финишира проектот за зазеленување површини долж ул.”Лука Геров”

10/18/2018 3:31:21 PM

Советот ја одржа 17-тата седница

10/16/2018 2:56:26 PM

Отворање на мото-крос трка во Орман (фотогалерија)

10/16/2018 12:59:12 PM

Повторно мото-крос трки на патеката во Орман

10/12/2018 12:02:43 PM

Во паркот во Ѓорче Петров одбележан 11-ти Октомври

10/12/2018 9:56:27 AM

Камен-темелник на нови станбени единици за корисници со ментална попреченост

10/12/2018 9:53:58 AM

Во подготовка нов проект за јавно осветлување

10/10/2018 1:23:23 PM

Седница на Скопски плански регион во општина Ѓорче Петров

10/9/2018 3:27:59 PM

Одлука за избор на административен службеник по Интерен оглас бр.01/2018

10/8/2018 10:05:48 AM

Дваесетина пријави за субвенции на нови фасади и кровови-се уште може да се аплицира

10/5/2018 1:31:27 PM

Успешно завршена сертификација согласно стандардот ISO 9001:2015

10/5/2018 1:30:24 PM

Пливачката Миа Крстевска на Летни младински олимписки игри

10/4/2018 1:23:14 PM

Бесплатни ужинка и појадок за првооделенците од Ѓорче Петров

10/3/2018 12:54:08 PM

Нов асфалт на ул.62 во Кисела Јабука

10/3/2018 11:01:49 AM

Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на Урбанистички планови за вториот квартал од  2018 година

10/2/2018 7:39:38 AM

Свечена седница на Советот на општина Ѓорче Петров

9/24/2018 4:04:58 PM

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР.01/2018 за унапредување на административен службеник во Општина Ѓорче Петров

9/24/2018 10:20:06 AM

Отворање на манифестацијата “Звуците на културата” во паркот во Ѓорче Петров (фотогалерија)

9/21/2018 10:25:27 AM

Јавен Повик За користење на објектите за спорт, во сопственост на Општина Ѓорче Петров

9/18/2018 3:09:52 PM

Септември-месец на „Звуците на културата“ во Ѓорче Петров

9/17/2018 1:46:06 PM

ЈАВЕН ПОВИК за субвенционирање и поддршка на станбени згради за колективното домување со проектот „енергетски ефикасни домови“ во Општи...

9/10/2018 1:29:35 PM

Околу 3.500 метри квадратни нови зелени површини

9/7/2018 2:14:31 PM

Наумоски на именување на улицата “Столтенбергова”

9/6/2018 7:58:58 PM

Околу 400 првачиња во општина Ѓорче Петров ја почнаа учебната 2018/2019 година

9/3/2018 1:18:39 PM

Ансамбл од Полска ќе гостува во Ѓорче Петров

8/31/2018 4:24:56 PM

Подобрена работата на полицијата во Ѓорче Петров-министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во посета на станицата и општината (фото...

8/31/2018 4:10:46 PM

Работата на полицијата во Ѓорче Петров на дневен ред на 15-тата седница на Советот

8/31/2018 3:22:45 PM

Нова градинка и нова модерна амбуланта во Дексион следната година

8/31/2018 12:19:21 PM

Забележително зголемена количина смет-апел за свесност кај граѓаните

8/29/2018 1:49:38 PM

Сугарески во работна посета на општина Ѓорче Петров

8/24/2018 3:37:01 PM

КОНКУРС за доделување на Годишна награда „Ѓорче Петров“ во 2018 година

8/23/2018 3:20:32 PM

Насочување на атмосферските води во канал-проект во Никиштане

8/23/2018 3:11:20 PM

Нови клупи, корпи за отпадоци и кошеви на повеќе локации

8/23/2018 3:08:49 PM

“Пивара Скопје” и донираше летниковец на општина Ѓорче Петров

8/22/2018 1:43:39 PM

Пет милиони денари од МЖСПП за доизградба на водоводната мрежа во Никиштане

8/17/2018 3:00:34 PM

Втор ден акција-се коси долж главната улица во Волково

8/15/2018 11:43:59 PM

Повторно се работи на асфалтирање на 33-те улици во Волково и Кисела Јабука

8/15/2018 11:39:46 PM

Голема акција за чистење на Ѓорче Петров во соработка со Градот

8/14/2018 10:50:50 PM

Одбележани 17 години од загинувањето на припадници на АРМ кај Љуботенски бачила

8/10/2018 12:24:53 PM

Променети чешмите на повеќе локации

8/9/2018 12:06:51 PM

Чистење и косење површини во Даме Груев

8/9/2018 12:03:41 PM

Рехабилитацијата на ул.“Исаија Мажовски” навремено завршена

8/7/2018 10:38:49 AM

Финишираше поставувањето пешачка патека во Стопански двор

8/7/2018 10:02:10 AM

ЈАВЕН ОГЛАС до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско - корисна работа

8/1/2018 1:03:52 PM

Советот изгласа изградба на канализациона мрежа на “Радушка” и “Црногорска”

8/1/2018 12:58:19 PM

Се санираа ударни дупки во Кисела Јабука

8/1/2018 12:55:14 PM

Косење површини на улицата “Мечкин Камен”

8/1/2018 12:51:38 PM

Наумоски даруваше крв во рамки на хуманитарен хепенинг

7/23/2018 2:50:19 PM

Реконструкција на подземната инсталација кај ООУ “Тихомир Милошевски”

7/23/2018 2:45:46 PM

Хуманитарен настан во Ѓорче Петров во чест на Марија Михајловска

7/19/2018 2:57:50 PM

По многубројни барања претходно, завршена ул.”Лука Геров” бр.5

7/19/2018 2:55:15 PM

Се чистеа и косеа површини во Дексион

7/18/2018 3:43:02 PM

Санирани дупки на неколку улици

7/13/2018 8:05:43 AM

Голема акција за чистење на Хром

7/11/2018 3:22:21 PM

ЈАВЕН ПОВИК  за давање на користење на објектите за спорт, сопственост  на Општина Ѓорче Петров

7/10/2018 1:13:09 PM

Завршена реконструкцијата на ул.”4” во Ново Село

7/9/2018 3:53:04 PM

Математичари од ООУ “Тихомир Милошевски” наградени на натпревар во Несебар

7/6/2018 2:13:04 PM

Општината доби признание од "Елколект"

7/6/2018 2:10:04 PM

Ќе се реконструираат 11-тина средни училишта во Скопје

7/4/2018 1:59:56 PM

Поставена нова бехатонска патека на патот кон Кондово

7/3/2018 12:47:52 PM

Избран нов командир на полицијата во Ѓорче Петров

7/2/2018 2:29:43 PM

Делегација предводена од Наумоски на гробот на Ѓорче Петров во Красна Полјана

6/29/2018 7:53:58 AM

Во реонскиот парк одбележан 28 јуни-денот на упокојувањето на Ѓорче Петров

6/28/2018 2:25:35 PM

Рехабилитација на дел од улицата “Исаија Мажовски”

6/26/2018 3:40:15 PM

Нова пешачка патека во Хром

6/25/2018 12:23:49 PM

Нова серија реконструкција на детски катчиња

6/20/2018 3:50:56 PM

Повик за изразување интерес на млади кои сакаат да бидат дел од Гаранцијата за млади/ Гаранција за млади – гаранција за можности, 18 јуни, 09:3...

6/13/2018 1:27:00 PM

Советнички прашања на 11-тата седница на Советот

6/11/2018 12:49:27 AM

“Баскерфест” во Ѓорче Петров

6/8/2018 2:16:50 PM

Се уредува зеленилото кај игралиштето “Македонски лавови”

6/8/2018 11:48:19 AM

Прв концерт на учениците од сите основни училишта

6/6/2018 5:49:26 PM

Акција за бесплатно собирање електричен и електронски отпад

6/5/2018 1:10:09 PM

Нов кошаркарски клуб “ТНТ”-Ѓорче Петров

6/5/2018 1:07:26 PM

Соларната енергија-тема на проект меѓу општините Ѓорче Петров и Разлог

6/5/2018 1:04:50 PM

Десетта седница на Советот

6/5/2018 1:01:50 PM

Продолжуваме да го осветлуваме Ѓорче

6/5/2018 1:00:35 PM

Помош од општината за Драги од Хром

6/5/2018 12:59:28 PM

Доделени нови решенија за легализација на дивоградби

5/28/2018 11:13:01 PM

Патрон празник на ООУ “Димитар Поп Георгиев Беровски” (фотогалерија)

5/28/2018 11:08:50 PM

Едукација за млади спортисти од општината

5/28/2018 10:59:26 PM

Завршено реновирањето на станот на Венера од Ѓорче Петров

5/22/2018 1:34:12 PM

КОНКУРС доделување награди, дипломи и пофалници на учениците и просветните  работници во општинските основни училишта во Општина Ѓорче Пе...

5/21/2018 4:05:50 PM

Презентиран енергетскиот потенцијал на општина Ѓорче Петров

5/21/2018 1:30:34 PM

Стартуваше реконструкцијата на “Пробиштипска”

5/21/2018 1:28:47 PM

На улицата “Борис Сарафов” поставен е семафор-наскоро пуштање во употреба

5/14/2018 3:56:40 PM

Педесет години карате во Ѓорче Петров

5/14/2018 8:34:29 AM

Наумоски ја посети општина Разлог, Република Бугарија

5/11/2018 2:14:22 PM

Делегација од општина Ѓорче Петров положи цвеќе на споменикот на паднатите борци во реонскиот парк по повод 9 мај-Ден на победа над фашизмот

5/10/2018 10:41:44 AM

Вонредно чистење на улиците во соработка со “Еко клуб”

5/5/2018 12:06:09 PM

Почна пролетната дератизација

5/5/2018 12:03:52 PM

Ден на Крстот - Кучково 2018 (фотогалерија)

5/2/2018 2:43:19 PM

Ден на крстот во с.Кучково

4/30/2018 12:48:40 PM

Со хуманитарна акција за Христина Митревска, одбележан патронатот на ООУ “Ѓорче Петров” (фотогалерија)

4/27/2018 3:34:42 PM

Излезе првиот број на општинскиот весник “Гласник 1060”

4/27/2018 3:30:42 PM

Исчистени канали на реката Лепенец и низ Ново Село

4/25/2018 3:57:50 PM

Реконструкцијата на “Алекса Демниевски” и патот кон крстот во Кучково во последна фаза

4/24/2018 2:41:30 PM

Анкетари на терен-втора фаза од проектот за промена на фасади и кровови на згради

4/20/2018 2:12:23 PM

Осма седница на Советот-советнички прашања за критичните сообраќајни точки

4/17/2018 3:56:55 PM

На критичната точка кај ООУ “Мирче Ацев” ќе биде поставен семафор

4/17/2018 3:55:41 PM

Ќе се реконструираат над триесет и три улици во Ѓорче Петров

4/13/2018 4:33:23 PM

Засадени дрвја на локација спроти реонскиот парк

4/13/2018 4:32:13 PM

Најмладите од ООУ “Страшо Пинџур” во посета на општината

4/13/2018 4:30:29 PM

Се реконструира улицата “Знеполе” во Ѓорче Петров

4/12/2018 4:19:43 PM

Наскоро решение за сообраќајните проблеми кај училипштата “Мирче Ацев” и “Ѓорче Петров”

4/12/2018 4:18:14 PM

Расчистен сметот кај срушената градинка во Дексион

4/11/2018 3:45:16 PM

Потпишан Меморандум за соработка со “Хабитат Македонија”

4/11/2018 8:17:02 AM

Целосно ќе се реконструира патот од с.Кучково до крстот

4/4/2018 4:02:07 PM

Отворање на "Јувентус камп Македонија 2018" (фотогалерија)

4/3/2018 3:52:34 PM

Повеќе средства за развој на руралните општини во 2018 година

4/3/2018 8:29:41 AM

Репарација на игралиштето на ФК “Волково”

4/2/2018 2:46:23 PM

Наумоски на хуманитарна забава за помош на Христина од Ѓорче Петров

4/2/2018 2:44:25 PM

Маскенбал во Ѓорче Петров во пресрет на 1-ви април-Денот на шегата (фотогалерија)

4/2/2018 8:34:03 AM

Првоаприлски маскенбал во реонскиот парк

3/29/2018 2:11:44 PM

Хуманитарен хепенинг за помош на Христина Митревска од ООУ “Ѓорче Петров”

3/29/2018 1:57:24 PM

Бесплатна партиципација при здравствени услуги за лица од семејства со социјален ризик

3/28/2018 3:36:54 PM

Интервју на Наумоски за Македонска информативна агенција (МИА)

3/28/2018 3:10:40 PM

Приемен ден секој вторник од 9 до 12 часот

3/27/2018 3:05:04 PM

Нова серија реконструкција на спортски и детски игралишта

3/27/2018 2:56:05 PM

Едночасовно исклучување на струјата во општината-Час на планетата Земја

3/26/2018 9:35:51 AM

Стартуваше 3X3 баскет турнирот во ООУ “Тихомир Милошевски”

3/23/2018 12:40:57 PM

Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумоски ја посети црквата Св.40 Маченици во село Орман, по повод денешниот ден-празник...

3/23/2018 12:35:48 PM

Обука за развој на женското претприемништво во Ѓорче Петров

3/22/2018 2:38:51 PM

Поддршка за акцијата “Час на планетата Земја”

3/21/2018 2:22:31 PM

Општината ќе обезбеди центри за оставање отпад од електрична и електронска опрема

3/21/2018 2:18:35 PM

Интервенција на детско игралиште во Волково-Пржина

3/20/2018 2:15:40 PM

КОНКУРС за избор на идејно решение за шеталиште (старо КОРЗО) во реонски парк “Ѓорче Петров”, дизајн на четири типски монтажни објекти и д...

3/16/2018 2:55:13 PM

Општината ќе му помогне на Драги од Хром

3/16/2018 9:14:06 AM

Интензивно се работи на нови линии на улично осветлување

3/16/2018 9:11:25 AM

Јавен повик за досатвување на иницијативи за изработка на Урбанистички планови за првиот квартал од 2018 година

3/16/2018 6:56:42 AM

Јавен повик за досатвување на иницијативи за изработка на Урбанистички планови за првиот квартал од 2018 година

3/16/2018 6:52:21 AM

Општината и доброволци целосно го реновираат станот на Венера

3/15/2018 2:32:57 PM

Концерти за музичка едукација на децата од основните училишта

3/15/2018 7:08:57 AM

Истекува рокот за годишна даночна пријава

3/14/2018 8:43:27 AM

Сменети таблите на кошевите во ДСУ “Кочо Рацин”

3/14/2018 7:05:06 AM

Започнати и реализирани проекти (ноември 2017 - јануари 2018)

3/12/2018 12:29:47 PM

Реконструирано детското игралиште во с.Никиштане

2/22/2018 12:44:55 PM

Пакети со храна и облека за Венера и нејзиното бебе

2/22/2018 9:39:29 AM

Завршена реконструкцијата на салата во „Димитар Поп Ѓорѓиев Беровски“

2/22/2018 9:02:40 AM

Воведуваме социјална патролна служба

2/19/2018 1:23:26 PM

Интензивно се работи на развој на спортот

2/16/2018 1:48:41 PM

Хуманитарните забави ќе станат традиција

2/15/2018 6:24:04 PM

Закројување на лозјето во с.Кучково (фотогалерија)

2/15/2018 6:16:42 PM

Хуманитарна забава за собирање средства за социјално-загрозени семејства

2/12/2018 1:30:35 PM

Поддршка за иницијативата "Winter Bike To Work Day"

2/9/2018 4:23:10 PM

Враќање на спортот на територија на општината

2/8/2018 1:48:21 PM

Расчистена депонијата кај с.Орман

2/5/2018 11:33:49 AM

Можност за нови проекти за младите истражувачи од училиштата

2/2/2018 2:27:20 PM

Во Ново Село се отвора канцеларија за прашања од областа на земјоделството

2/1/2018 2:43:10 PM

Советот изгласа “финансиска инекција” за неколку спортски клубови

2/1/2018 8:03:06 AM

Интензивно ќе се работи на превенција и спречување на семејно насилство 

1/26/2018 10:48:16 PM

Голема акција за чистење на село Никиштане

1/25/2018 2:09:54 PM

Наумоски за МТМ: Во фаза е проектирање на градинката во Волково

1/23/2018 9:45:27 PM

Продолжува чистењето смет низ општината

1/18/2018 2:31:51 PM

Водици 2018

1/17/2018 12:37:05 PM

По повик од граѓани, експресно расчистена помала депонија 

1/11/2018 1:20:48 PM

Коледарите од Ѓорче Петров го најавија Христовото раѓање (фотогалерија)

1/7/2018 1:40:40 PM

Им благодарам на коледарчињата што не посетија, Честит Бадник, за многу години! Мир и спокој на бадниковата вечер во Вашите домови!

1/7/2018 1:35:25 PM

Известување за постапување со бесправно изградени објекти

1/5/2018 12:19:12 PM

Средба за нови иницијативи за развој на велосипедизмот

1/5/2018 12:08:27 PM

Средба на Наумоски со новоформираното спортско друштво во Ѓорче Петров

1/5/2018 11:28:22 AM

Апел за палење бадникови огнови на отворено

1/4/2018 2:48:49 PM

Ново осветлување и санирани дупки во с.Никиштане

1/4/2018 2:44:24 PM

Поделени пакетчињата за првооделенците од Ѓорче Петров

12/29/2017 1:13:24 PM

Буџет на општина Ѓорче Петров за 2018 година

12/28/2017 1:00:58 PM

Граѓаните ги добија неодамна потпишаните решенија за регулирање на дивоградбите

12/27/2017 7:20:30 PM

Наумоски во посета на Центарот “Порака”-Неготино во Волково 

12/27/2017 7:12:48 PM

Република Македонија Проект за подобрување на општинските услуги - МСИП ИПА инвестициски грантови MSIP-IPA-NCB-091-17

12/27/2017 7:04:31 PM

Усвоен Буџетот за 2018 година

12/26/2017 1:50:08 PM

Предлог буџетот на општина Ѓорче Петров на седница на Совет

12/26/2017 10:06:38 AM

Директорот на галерија “Остен” Јанкуловски во посета на општината

12/25/2017 2:47:24 PM

Потпишан меморандум за соработка со Центарот за управување со промени

12/25/2017 11:11:09 AM

Новогодишен ручек за лица со посебни потреби

12/22/2017 11:57:20 AM

Инсерти од помоцијата на истурената канцеларија во Волково

12/21/2017 6:16:39 PM

Промоција на истурената канцеларија во Волково

12/21/2017 1:44:45 PM

Наумоски го пречека Андов во својот кабинет

12/21/2017 9:25:30 AM

Инсерти од отворањето на новата полициска станица во Ѓорче Петров

12/20/2017 8:52:25 PM

Отворање на нова полициска станица во Ѓорче Петров

12/20/2017 8:36:10 PM

Отворена новата полициска станица 

12/20/2017 4:14:58 PM

Презентација на Еразмус+ Програмата во ООУ “Ѓорче Петров”

12/20/2017 4:09:36 PM

Конференција за квалитетот во јавниот сектор

12/19/2017 1:48:23 PM

Хуманитарен настап за собирање донации за изработка на пакетчиња за Детска клиника

12/16/2017 10:06:59 AM

Наумоски на презентација на мерки по зачестените појави на напади од кучиња

12/16/2017 9:32:29 AM

Средба Наумоски-Тунџев

12/14/2017 12:51:13 PM

Се засилуваат мерки против неовластеното депонирање отпад

12/14/2017 10:29:34 AM

Нова атмосферска канализација на “Алексо Демниевски”

12/13/2017 1:23:34 PM

Поделена храна и облека на социјално загрозени семејства од Ѓорче Петров

12/13/2017 1:20:01 PM

Потпишана Декларација за отчетност и транспарентност на локалната самоуправа

12/12/2017 2:24:21 PM

Наумоски на конференција за намалување на штетните гасови во главниот град

12/12/2017 1:47:24 PM

Наместо дочек на Нова година, пакетчиња за првооделенците во Ѓорче Петров

12/12/2017 11:47:05 AM

Сребро во карате за младиот Неделковски

12/11/2017 2:18:36 PM

Акција за почиста општина

12/11/2017 10:36:34 AM

Прво венчавање на нова локација во Ѓорче Петров

12/10/2017 10:15:12 PM

Исечени борови и листопадни дрва во училишен двор во Ѓорче Петров

12/7/2017 1:40:26 PM

Широка дебата за семејно насилство во Ѓорче Петров

12/7/2017 9:37:53 AM

Донација за ракометарите од Ѓорче Петров

12/6/2017 2:20:20 PM

Нов паркинг-простор во близина на пазарчето во Ѓорче Петров

12/6/2017 2:16:04 PM

Нови 64  решенија за регулирање на дивоградбите доделени во Ѓорче

12/6/2017 10:51:32 AM

Венчавањето во Ѓорче Петров на друга локација

12/5/2017 2:50:44 PM

Трета седница на Советот на општина Ѓорче Петров

12/5/2017 1:06:03 PM

Новозасадени  дрвца во Општина Ѓорче Петров

12/4/2017 2:20:07 PM

Јавна анкета и јавна презентација на архитектонско-урбанистички проект за формирање на градежна парцела ГП 1.4 со намена В2-детска градинка...

11/27/2017 1:57:42 PM

Измени и дополни на годишните планови за јавните набавки

11/23/2017 11:42:13 PM

Јавни набавки

11/23/2017 11:31:30 PM

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ГРАЃАНИТЕ ЗА АКЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ НА КАБАСТ ОТПАД 17.11.2017 и 18.11.2017

11/15/2017 2:51:58 PM

Програма за 14-ти Ноември

11/14/2017 9:06:00 AM

Скопје го одбележува Денот на ослободувањето

11/13/2017 2:33:16 PM

Конституиран е новиот Совет на Општина Ѓорче Петров

10/27/2017 2:39:05 PM

Совет

10/26/2017 11:21:15 AM

Основните училишта во Ѓорче Петров подготвени ја пречекуваат зимата

10/25/2017 6:42:57 AM

Вработените од Скопски Плански Регион во посета кај досегашниот председател Митровски

10/19/2017 8:28:22 AM

Завршуваат градежните работи на улицата „Анастас Коцарев“ во Ѓорче Петров

10/19/2017 7:01:40 AM

Листа на започнати проекти кои претставуваат редовни и тековни активности на општината

10/13/2017 1:53:09 PM

Ново лед-осветлување во ООУ „Мирче Ацев“

10/12/2017 12:34:06 PM

Во чест на 11 Октомври градоначалникот Сокол Митровски положи цвеќе пред споменикот на паднатите борци во Ѓорче Петров 

10/11/2017 1:10:39 PM

Успешно завршена обуката од проектот „Учење преку работа“  на Еразмус плус

10/10/2017 11:23:37 AM

Положување свежо цвеќе по повод државниот празник 11 Октомври во Ѓорче Петров

10/10/2017 11:20:02 AM

Делегација од збратимената Општина Кушадаси во Ѓорче Петров

10/9/2017 2:08:08 PM

Децата со посебни потреби во општината Ѓорче Петров добиjа лични асистенти

10/6/2017 10:15:11 AM

Cе асфалтира центарот на Кучково

10/6/2017 10:13:28 AM

Кучковци добија нов Дом на култура

10/5/2017 7:25:11 AM

Нови технички решенија за поголема сигурност на улицата „ Борис Сарафов“

10/4/2017 1:06:34 PM

Преставници од општината Разлог на петдневна обука во Ѓорче Петров

10/4/2017 9:53:20 AM

Започна дератизацијата  во Ѓорче Петров

10/4/2017 9:47:22 AM

Нови ИСО стандарди во опшината Ѓорче Петров

9/28/2017 8:52:30 PM

Пчеларите од здружението „Матица“ на средба со Градоначалникот Сокол Митровски

9/28/2017 10:42:51 AM

Архива на документи

9/28/2017 8:13:39 AM

Ќе се реконструираат уште 4 улици во Ѓорче

9/28/2017 6:47:24 AM

Делата на Димитар Аврамовски Пандилов изложени во Центарот за култура „Ѓорче Петров”

9/22/2017 10:48:07 AM

Анета и групата Молика ги развеселија Ѓорчепетровци

9/22/2017 8:57:33 AM

Светски уметнички дела изложени во Центарот за култура „Ѓорче Петров”

9/22/2017 8:42:31 AM

Јавен Оглас до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско - корисна работа

9/21/2017 2:04:09 PM

Здружението на пензионери „Ѓорче Петров“ ја доби годишната награда во општината Ѓорче Петров

9/20/2017 9:19:52 PM

Гостите од Лесковац најдобри на турнирот во Ѓорче

9/19/2017 12:41:07 PM

Спортските училишни лиги во Ѓорче Петров – може да започнат

9/19/2017 12:33:50 PM

Соната по деветти пат во Ѓорче Петров

9/19/2017 8:40:08 AM

Општината Ѓорче Петров го одбележува својот празник

9/19/2017 8:32:37 AM

Промовирана Стратегијата за унапредување на родовата еднаквост во општината Ѓорче Петров

9/19/2017 8:28:51 AM

Ѓорчепетровци даруваа крв

9/16/2017 4:46:41 PM

Градоначалникот Сокол Митровски даруваше крв

9/16/2017 4:43:42 PM

Се асфалтираат улици во Волково

9/15/2017 1:49:52 PM

Акција за собирање на кабаст отпад во општина Ѓорче Петров

9/13/2017 5:59:19 AM

Програмата по повод Денот на општината, 20-ти Септември

9/12/2017 9:58:18 AM

Блаже Суклески донесе уште еден голем успех за Ѓорче Петров

9/12/2017 9:52:33 AM

ЈАВЕН ПОВИК за давање на користење на објектите за спорт, сопственост на Општина Ѓорче Петров

9/7/2017 5:56:45 AM

Отчет 2013-2017

9/4/2017 1:56:15 PM

Првачињата влегоа во училниците

9/4/2017 1:46:15 PM

Уживање за љубителите на фудбалот

9/4/2017 6:43:05 AM

Стартува турнирот во мал фудбал „Ѓорче Петров Куп 2017“

9/1/2017 1:39:56 PM

Домот во Кучково во завршна фаза

9/1/2017 1:34:46 PM

Во Ѓорче се спортува  Забавните фудбалски школи по 16-ти пат ги соединија најмладите генерации

8/31/2017 9:55:18 AM

Советот на Општина Ѓорче Петров ја одржа седумдесет и првата Седница

8/30/2017 9:10:54 AM

Санација на спортската сала во ООУ „Тихимир Милошевски“

8/29/2017 9:54:09 PM

Делегација од Ѓорче во посета на Осечина

8/28/2017 9:24:51 PM

Основните училишта и градинката во Ѓорче Петров подготвени за новата учебна година

8/23/2017 12:23:13 PM

„Ѓорче Петров Куп” ќе се одржи по четврти пат 

8/18/2017 11:15:30 AM

Конкурс за доделување на Годишна награда „Ѓорче Петров“ во 2017 година

8/17/2017 4:45:52 AM

Улицата „Браќа Чакреви“ целосно се реконструира

8/11/2017 10:31:41 AM

Панахида за загинатите бранителите од Волково

8/10/2017 8:57:03 AM

Градоначалникот Митровски свика итен состанок за превенција од пожари

8/3/2017 11:24:40 AM

Пожар во атарот на селото Никиштани, будно се следи состојбата 

8/2/2017 1:35:25 PM

Апел за превенција од пожари

8/1/2017 6:07:56 AM

Учениците од ООУ „Димитар Поп Георгиев- Беровски “ ќе спортуваат на нов под

7/28/2017 1:44:22 PM

Оглас - Република Македонија Проект за подобрување на општинските услуги - МСИП MSIP- NCB-067-17

7/28/2017 11:24:26 AM

Се менува азбестиот кров во градинката „Росица“

7/26/2017 12:59:50 PM

Општина Ѓорче Петров домаќин на „Скопје куп 2017“

7/26/2017 8:52:49 AM

Акција за чистење и уредување во Општина Ѓорче Петров

7/25/2017 1:57:59 PM

Голем пожар во селото Чашка, Општина Ѓорче Петров

7/19/2017 1:07:59 PM

Започнаа работите на санирање на ударните дупки на улиците во Општина Ѓорче Петров

7/19/2017 7:09:53 AM

Започна кампањата „ Дотерај го Скопје “ во Ѓорче Петров

7/17/2017 12:10:53 PM

Асфалтирани три улици во Волково

7/13/2017 1:23:30 PM

Петровден во Ѓорче Петров

7/12/2017 1:41:27 PM

Нов мебел за детската градинка „Росица“

7/12/2017 1:36:47 PM

Потребна документација за еднократна парична помош на семејствата со новороденче родено на подрачјето на Општина Ѓорче Петров :

7/12/2017 9:00:45 AM

Десет години успешно издаваштво на „Бумеранг“

7/10/2017 9:23:35 PM

Покрај контејнерите се фрла се и сешто

7/7/2017 1:31:20 PM

Ѓорче Петров ќе добие подземни контејнери

7/6/2017 7:23:38 PM

Доделени сертификатите на слушателите на летната школа по англиски јазик во Ѓорче

7/6/2017 12:27:26 PM

Делегација од Поважска Бистрица, Словачка на гости во Ѓорче Петров

7/4/2017 1:27:00 PM

Одржан состанок во пресрет на акцијата за собирање на кабаст отпад

6/30/2017 1:50:15 PM

Доделени дипломи на слушателите на летната школа по англиски јазик

6/30/2017 1:43:04 PM

Највозрасните ѓорчепетровци најуспешни на пензионерската музичка ревија

6/30/2017 12:42:50 PM

НА 30 ЈУНИ И ПРВИ ЈУЛИ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВТОРА ПРОЛЕТНА АКЦИЈА ЗА РАСЧИСТУВАЊЕ НА КАБАСТ ОТПАД ВО ОПШТИНАТА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

6/30/2017 12:39:40 PM

Чествување пред споменикот на Ѓорче Петров

6/28/2017 1:12:46 PM

Отпочна Летната школа по англиски јазик во Ѓорче

6/27/2017 10:31:09 AM

Советот на Општина Ѓорче Петров го подржува спортот во општината

6/27/2017 7:48:46 AM

Меморијален турнир во мал фудбал „Дарко Брњарчевски“

6/23/2017 7:55:00 AM

Проектниот тим од Општина Ѓорче Петров на петдневна обука во Општина Разлог, Р Бугарија во рамките на ЕРАЗМУС + програмата

6/21/2017 1:50:21 PM

Општина Ѓорче Петров на четиридневна обука за родово одговорни политики и буџети

6/21/2017 1:45:28 PM

Поставена атмосферска канализација на улицата „Анастас Коцарев“ во Ѓорче

6/21/2017 12:37:46 PM

Улицата „Црногорска 2“ наликува на писта

6/20/2017 1:38:09 PM

На „Гостиварска“ се постави атмосферска канализација

6/15/2017 12:17:04 PM

Танчерите ги покажаа своите умешности

6/14/2017 7:25:02 AM

Младите каратисти од Ѓорче Петров се закитија со медали

6/14/2017 7:13:37 AM

Бон-Бон клуб одржан по 12-ти пат во Ѓорче

6/12/2017 6:11:37 AM

Проект - Идни Лидери на заедниците

6/12/2017 6:08:44 AM

Младите планинари од Ѓорче планинареа на Водно

6/8/2017 7:49:04 AM

Летен камп по англиски јазик за основците во Ѓорче

6/7/2017 9:16:19 AM

Триста и две дечиња од градинката „Росица“ ќе станат првачиња

6/6/2017 11:56:03 AM

Дали компјутерите не отуѓија?

6/5/2017 9:12:16 PM

Се реконструира спортското игралиште во населбата „Даме Груев“

5/30/2017 11:54:37 AM

Младите ѓорчепетровци дел од манифестацијата „Денови на електротехниката 2017”

5/29/2017 8:31:01 PM

Збогување со градинката на малите ѓорчепетровци

5/26/2017 2:05:14 PM

Четвртоодделенката Теодора Маркушевска ученичка во ООУ „ Димитар Поп Георгиев Беровски“ е вицешампион на Македонија во Природни науки

5/26/2017 1:56:40 PM

Започна летната концертна програма во Ѓорче 

5/26/2017 1:52:51 PM

„Црногорска 2“ под градежна „опсада“

5/26/2017 1:46:36 PM

Мотивација за најдобрите ученици и наставници

5/26/2017 1:42:17 PM

Нови 4 улици се асфалтираат во Стопански двор

5/26/2017 1:39:57 PM

О.О.У. „Мирче Ацев“ шампион во општинската одбојкарска лига за девојчиња

5/24/2017 6:19:38 PM

О.О.У. „Мирче Ацев“ шампион во општинската одбојкарска лига за девојчиња

5/23/2017 9:33:14 AM

Одбележан патронатот на ООУ „Димитар Поп Георгиев Беровски“

5/19/2017 1:45:58 PM

Жените од Ѓорче Петров се изјаснија за нивните проблеми и барања

5/19/2017 1:38:13 PM

ООУ „Димитар Беровски“

5/16/2017 7:02:23 PM

Улицата „Браќа Чакреви“целосно се реконструира

5/16/2017 10:27:07 AM

КОНКУРС доделување награди, дипломи и пофалници на учениците и просветните  работници во општинските основни училишта во Општина Ѓорче Пе...

5/16/2017 6:01:37 AM

Ученик од Ѓорче Петров најдобар на државен натпревар по математика

5/15/2017 7:39:23 PM

Културниот дом во с.Кучково се реновира

5/15/2017 7:35:23 PM

ООУ „Мирче Ацев “ ја откри бистата на својот патронен празник

5/14/2017 7:54:18 AM

Директорите  на училиштата во Ѓорче Петров на средба кај градоначалникот Сокол Митровски

5/10/2017 1:06:25 PM

Можности и предизвици за вработување на социјално ранливите лица во општината Ѓорче Петров

5/10/2017 10:07:31 AM

Градоначалникот Сокол Митровски ги испрати скопските шампионки во ракомет на државен натпревар

5/10/2017 9:50:09 AM

Српската амбасадорка во Македонија во посета на општина Ѓорче Петров

5/10/2017 9:44:40 AM

Новата фасада сосема го смени изгледот на зградата

5/8/2017 9:44:21 AM

Проектот „Успешни во единство“  во Oпштината Ѓорче Петров

5/5/2017 1:16:19 PM

ПРВ КОЊИЧКИ ТУРНИР НА ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ „ ЗЛАТНА ПОТКОВИЦА“

5/5/2017 1:12:13 PM

Во тек е запишувањето на првачиња во основните училишта во Ѓорче

5/4/2017 12:18:56 PM

Состанок на градоначалникот со претставници на стручните служби од основните училишта во Ѓорче

5/4/2017 12:17:45 PM

Ученици од Ѓорче Петров со најдобри резултати на државниот натпревар по млади техничари и природници

5/4/2017 6:11:40 AM

Идните првачиња во посета на ООУ „Јоаким Крчоски“

5/2/2017 12:22:29 PM

Дванаесетта по ред манифестација Ден на Крстот

5/1/2017 8:50:38 PM

Соопштение по повод 1-ви Мај

4/28/2017 2:06:11 PM

О.О.У. „Мирче Ацев“ шампион во општинската одбојкарска лига за девојчиња

4/28/2017 10:21:47 AM

Советот за локална превенција на Општина Ѓорче Петров одржа седница за безбедносната состојба 

4/27/2017 10:14:45 PM

Младите сликари инспирирани од убавините на селото Кучково

4/26/2017 3:38:27 PM

Детска ликовна колонија во Кучково

4/24/2017 1:18:00 PM

Ѓорчепетровскиот Совет во посета на Охрид

4/21/2017 1:56:17 PM

Одржана шеесет и петтата седница на Советот на општина Ѓорче Петров

4/21/2017 1:53:52 PM

Одржани финалните натпревари од општинската училишна лига во мал фудбал

4/21/2017 1:21:26 PM

Започна дератизацијата  во Ѓорче Петров

4/21/2017 9:43:54 AM

ИЗВЕСТУВАЊЕ

4/20/2017 11:37:41 AM

Со „Зелена планета“ до посовесна младина

4/19/2017 1:54:04 PM

“Велигденски детски насмевки„ најголем поклон за градоначалникот Сокол Митровски

4/13/2017 5:25:51 PM

Регионален натпревар по природни науки и Биологија одржан во ООУ „Тихомир Милошевски“

4/12/2017 11:53:02 AM

Катерина Блажевиќ од Ѓорче Петров на меѓународната тортијада во Јагодина

4/10/2017 12:29:21 PM

OОУ „Тихомир Милошевски“ најдобри на регионалниот натпревар на млади техничари и природници

4/8/2017 6:35:37 PM

Тркалезна маса во рамките на проектот за зајакнување на капацитетите и свеста за демократија кај Ромите преку образованието

4/6/2017 12:47:19 PM

Одржан   состанок   на тема   „Безбедноста   на   општинските   објекти   на територијата на општина Ѓорче Петров“

4/4/2017 6:02:24 AM

Засадени нови 200 дрвца во Ѓорче

4/3/2017 8:20:38 AM

Уште една успешна Априлијада во Ѓорче Петров

3/31/2017 1:48:07 PM

30 години постоење на ООУ „Тихомир Милошевски“ од Ѓорче Петров

3/30/2017 3:17:00 PM

Свечена приредба по повод 30 години јубилеј на ООУ „Тихомир Милошевски“

3/29/2017 1:25:17 PM

Децата под маски ќе го одбележат Денот на шегата во Ѓорче Петров

3/29/2017 1:20:28 PM

ООУ „Тихомир Милошевски” одбележува 30 години Јубилеј

3/28/2017 1:59:45 PM

Градоначалникот Сокол Митровски во посета на Поважска Бистрица, Р.Словачка

3/24/2017 5:19:14 PM

Децата од општината Ѓорче Петров ја посетија противпожарната единица

3/24/2017 5:11:56 PM

Форум на идните млади лидери во општеството во ООУ Ѓорче Петров

3/24/2017 9:20:30 AM

Градоначалникот Сокол Митровски додели 200 хуманитарни пакети 

3/22/2017 7:23:35 PM

Со продажен хепенинг одбележан денот на екологијата

3/22/2017 2:43:24 PM

Малиот Ведран го прослави својот роденден

3/21/2017 2:47:45 PM

Пролет, добредојде!

3/21/2017 2:44:26 PM

Дечињата ги покажаа своите блескави насмевки

3/21/2017 1:19:46 PM

Меѓународен математички натпревар „Кенгур“ 2017

3/20/2017 9:35:29 PM

За почисто Ѓорче

3/17/2017 3:00:14 PM

Најмалите од ООУ “Тихомир Милошевски“ во „Едукативен автобус”

3/15/2017 2:31:55 PM

Усвоена Завршната сметка на општина Ѓорче Петров за 2016 година

3/13/2017 1:56:48 PM

Започна пролетното расчистување на Општина Ѓорче Петров

3/13/2017 1:53:08 PM

Од понеделник пролетно чистење во општината Ѓорче Петров

3/11/2017 7:10:18 AM

Измена и дополна на годишен план за јавни набавки за 2017 година на општина Ѓорче Петров

3/9/2017 10:16:30 AM

Децата од градинката „Росица“ го одбележаа денот на жената

3/8/2017 2:27:47 PM

Културни настани по повод Денот на жената

3/8/2017 7:01:51 AM

Предавање за здрава храна во ООУ „Тихомир Милошевски“

3/2/2017 2:43:54 PM

Во рамките на проектот „Безбедни училишта“ кој се реализира во нашето училиште во учебната 2016/2017 година, на ден 01.03.2017 година се одржа пред...

3/2/2017 2:30:00 PM

Интензивно се работи на канализацијата во Ѓорче

3/1/2017 2:23:16 PM

ООУ „Тихомир Милошевски“ пред доградба

2/28/2017 2:56:37 PM

Исполнет е дадениот збор

2/27/2017 2:13:32 PM

Одржана противпожарна вежба во ООУ „Димитар Беровски“ во општината Ѓорче Петров

2/27/2017 2:02:09 PM

Годишен план за јавни набавки за 2017 година на општина Ѓорче Петров

2/24/2017 2:58:01 PM

Советот на Општина Ѓорче Петров додели 250.000 денари за семејствата од опожарената зграда во Даме Груев

2/24/2017 12:36:39 PM

Нови играчки за децата од  Градинката „Росица“

2/23/2017 11:53:23 AM

Наскоро ќе се асфалтираат уште три улици во Волково

2/23/2017 7:03:19 AM

Натпревар на младите физичари на Ѓорче

2/21/2017 1:24:23 PM

Целосно е завршена улица „2 “ за побрз пристап до новата полициска зграда во Ѓорче

2/21/2017 1:18:57 PM

Ќе се поправаат искршените реквизити на  игралишта во Ѓорче

2/20/2017 2:53:16 PM

„Стоп за трговијата со деца“

2/20/2017 2:49:17 PM

Парична помош за 286 новороденчиња во Ѓорче Петров

2/17/2017 1:09:00 PM

Хуманоста треба да се почитува

2/16/2017 2:12:27 PM

Хуманитарна акција во ООУ „Димитар Поп Георгиев Беровски“

2/16/2017 12:05:34 PM

Општината Ѓорче Петров ќе им помогне на станарите од опожарената зграда

2/14/2017 2:50:07 PM

Одбележан христијанскиот празник Св. Трифун во с. Кучково

2/14/2017 11:21:54 AM

Стручниот кадар во „Градинката Росица“ се обучуваат како да препознаат деца – жртви на насилство

2/13/2017 1:26:29 PM

„Ајфеловата кула“на Катерина Блажевиќ од општината Ѓорче Петров донираше 30.000 денари во хуманитарни цели

2/13/2017 1:23:06 PM

Отворени новите простории на објектот „Детелинка“ во општината Ѓорче Петров

2/10/2017 2:16:23 PM

Акција за чистење на дивите депонии во општина Ѓорче Петров

2/9/2017 2:52:30 PM

Градоначалникот Митровски интензивно на терен

2/9/2017 2:48:00 PM

„Идни млади лидери на заедниците“ во ООУ „Мирче Ацев“

2/9/2017 2:43:52 PM

Градоначалникот Сокол Митровски додели нови 62 решенија за легализација

2/3/2017 1:02:19 PM

Нацрт-Извештај за стратегиска оцена на животната средина

2/2/2017 10:11:31 AM

Потпишан меморандум за соработка меѓу општината Ѓорче Петров и ЦЕПАК

2/1/2017 2:32:42 PM

Во Ѓорче Петров прославен големиот верски празник Св. „Атанасиј Велики “

2/1/2017 2:26:42 PM

Советот на општина Ѓорче Петров ја одржа Шеесеттата седница

1/28/2017 12:11:35 AM

ОБЈАВА БР. 01/2017

1/27/2017 2:11:43 PM

Екипите на терен – Забрзано се чистат тротоарите од мраз и снег

1/25/2017 9:53:54 PM

75 тони сол фрлени на улиците во Ѓорче Петров

1/24/2017 11:44:39 PM

Заврши зимскиот распуст, учениците од денес на настава

1/23/2017 5:14:40 PM

Известување тортијада 2017

1/23/2017 5:05:39 PM

Градоначалникот Сокол Митровски се грижи за старите лица

1/20/2017 2:45:52 PM

Водици во Ѓорче-2017 година

1/19/2017 3:26:48 PM

Осветување на водите во реката Лепенец и реката Вардар во Ѓорче

1/18/2017 10:03:00 AM

Стратешки документи

1/17/2017 2:05:20 PM

Отчет 2016

1/17/2017 1:23:16 PM

Соопштение до медиуми

1/16/2017 5:26:52 PM

Нови снежни врнежи, ѓорчепетровци подготвени

1/16/2017 5:22:58 PM

Василица по традиција одбележана во општината Ѓорче Петров

1/13/2017 12:15:27 PM

Засилени хигиенски мерки во општината Ѓорче Петров

1/11/2017 2:34:35 PM

Под будното око на Генаралот се расчистуваа остатоците од снег во општинскиот двор

1/9/2017 2:20:09 PM

На Бадник се пробиваше патот кон с.Кучково

1/9/2017 2:15:00 PM

Ќе се пали традиционалниот бадников оган во Ѓорче

1/5/2017 10:46:00 AM

Патиштата кон селата Кучково и Никиштане проодни

1/4/2017 10:14:48 PM

Соопштение

12/30/2016 7:15:00 AM

Наградени совесните граѓани на општината Ѓорче Петров

12/30/2016 7:13:29 AM

Новогодишни подароци за лицата со пречки во развојот во центарот „Порака“- Волково

12/29/2016 5:23:55 AM

Новогодишни пакетчиња за децата на бранителите

12/29/2016 5:19:04 AM

Извлечени добитниците на наградната игра „Рециклираме и се наградуваме”

12/27/2016 10:41:50 PM

Целосно исплатени поплавените домаќинства во општината Ѓорче Петров

12/26/2016 1:48:32 PM

Втора проектна средба меѓу општините Ѓорче Петров и Разлог

12/23/2016 2:30:08 PM

Педесет и осма седница на Советот на општина Ѓорче Петров

12/23/2016 7:04:25 AM

Ѓорче Петров и Поважска Бистрица потпишаа меморандум за соработка

12/20/2016 1:51:45 PM

Продолжува наградната игра „Рециклираме и се наградуваме“ во општината Ѓорче Петров

12/19/2016 2:05:50 PM

Соопштение за доделување на награда за најубаво украсен двор и куќа во Новата 2016 година

12/14/2016 1:30:11 PM

Објава бр.02/2016

12/12/2016 1:05:30 PM

Нов асфалтен пат во Општина Студеничани

12/9/2016 7:54:09 AM

Започна реконструкцијата на улица „84“ во Кисела јабука

12/9/2016 7:22:11 AM

Нови 50 решенија за легализација во Општина Ѓорче Петров 

12/5/2016 2:32:36 PM

Општина Ѓорче Петров подготвена за првиот снег

12/2/2016 12:31:23 PM

Три нови улици во Ѓорче Петров

12/2/2016 8:52:39 AM

Засадени 20.000 бел бор во селото Кучково 

12/1/2016 2:06:06 PM

Политика за квалитет

12/1/2016 1:55:36 PM

Одбележан „Денот на дрвото“ во општината Ѓорче Петров

11/30/2016 12:04:02 PM

Соопштение за  „Денот на дрвото-засади ја својата иднина“

11/29/2016 2:09:54 PM

Совет на млади

11/29/2016 10:03:52 AM

ООУ Јоаким Крчовски

11/29/2016 8:22:39 AM

Градинка „Росица“

11/27/2016 8:24:43 PM

Службен гласник

11/27/2016 8:11:52 PM

Мапа на општината

11/27/2016 7:35:35 PM

Формулари

11/25/2016 9:39:49 PM

Литература

11/25/2016 9:24:14 PM

Мисија и Визија

11/25/2016 9:13:10 PM

„Рециклираме и се наградуваме “ во општината Ѓорче Петров

11/25/2016 9:06:35 PM